De Tweeling Kinderopvang

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met De Tweeling Kinderopvang. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

381 Reviews

De Tweeling Kinderopvang heeft 381 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 uit 10

Laatste Reviews

8.9
9

30/06/2019 13:53

Voor onze kinderen is de Tweeling een ontzettend fijne, gezellige en veilige plek. Het is een 2e thuis waar we onze kinderen met een gerust hart 2 keer per week achterlaten!

  • Periodieke evaluatie dagopvang
9

22/06/2019 10:08

Wat mij meteen opviel bij de Tweeling is de rust die zij weten te creëren in een gebouw met zoveel kleine kinderen. Voor de oudere kinderen is het 'atelier' fantastisch, echt heel leuk hoe zij die extra activiteit aanbieden aan de kinderen die wat meer uitdaging en afwisseling nodig hebben. En de TUIN natuurlijk. Het is voor mij iedere keer een feestje om mijn kinderen op te halen in die prachtige speel-voel-ontdek-geniet-tuin. We hebben ook heel fijn contact met de leidsters van de groep, waar wij het volste vertrouwen in hebben.

  • Periodieke evaluatie dagopvang
9

20/06/2019 10:00

Super fijne opvang met lieve leidsters die de kinderen goed in de smiezen hebben. Biologisch warm eten tussen de middag en lekker veel buiten spelen en slapen. Wat wil een kind nog meer als ze van hun ouders gescheiden zijn?

  • Periodieke evaluatie dagopvang
Bekijk alle reviews