Peuterspeelzaal Pluk

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Peuterspeelzaal Pluk. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

94 Reviews

Peuterspeelzaal Pluk heeft 94 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.1 uit 10

Laatste Reviews

8.1
7

29/06/2021 20:46

Goed aandacht voor het kind, alleen communicatie vanuit het hoofdkantoor erg slecht.

  • Periodieke evaluatie peuterspeelzaal
6

10/05/2021 11:11

Helaas is de ervaring niet zoals we hadden gehoopt. Hoewel onze Reza het erg naar zijn zin had (hij was altijd het eerste die naar binnen rende) zat ons als ouder het niet lekker dat er weinig tot geen communicatie was. Ook miste wij de warmte van de juffen. Dit hadden wij bij onze dochter (die naar Pinkeltje ging, wel gezien) Natuurlijk is alles anders door de corona, hetgeen waar wij volledig begrip voor hebben. Maar met wat creativiteit kom je een eind. Uiteindelijk hebben wij de lastige keuze gemaakt om over te stappen naar een andere PSZ.

  • Eindevaluatie peuterspeelzaal
8

14/04/2020 11:51

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met de peuterspeelzaal. Zelfs nu met het coronavirus blijven de peuterspeelzaal juffen contact houden met de kinderen via whatsapp en worden er leuke huiswerkopdrachten gegeven. Zelfs de verjaardag word niet vergeten.

  • Eindevaluatie peuterspeelzaal
Bekijk alle reviews