De meest complete oplossing

voor professioneel tevredenheidsonderzoek

VRAAG DEMO AAN

Over Tevreden.nl & Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche. Zij maken kinderopvang.tevreden.nl mede mogelijk en ondersteunen ons met raad en daad.

Tevreden.nl is het grootste volledig in klanttevredenheid gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland.

Enthousiaste klanten en trotse medewerkers zijn doorslaggevend in het succes van organisaties.

Tevreden geeft met gericht onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving met als resultaat beter presterende organisaties met een optimaal klantgerichte dienstverlening.

Steeds meer organisaties gebruiken onze onderzoeksoplossingen enerzijds voor het verbeteren van interne processen en anderzijds voor externe transparantie als marketinginstrument, verantwoording richting stakeholders of om hun maatschappelijke reputatie te verbeteren.

Voor meer informatie bezoek:

TEVReDEN.NL

Opiness

Opiness.nl is een nieuw onafhankelijk online platform, o.a. gerealiseerd door de makers van Zoover en Preferenso, waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel, waar consumenten een betere keuze kunnen maken en bedrijven zich kunnen profileren.

Opiness heeft een samenwerking met kinderopvang.tevreden.nl. De resultaten en reviews verzameld op kinderopvang.tevreden.nl kunnen om deze te publiceren gratis worden doorgeplaatst op Opiness.

Opiness.nl

Feedback Company

The Feedback Company biedt zeer laagdrempelige en gebruiksvriendelijke mogelijkheden om klantenfeedback te verzamelen en op sterk onderscheidende wijze te publiceren. Advies.tevreden.nl plaatst de reviews en ratings door naar The Feedback Company voor betere vindbaarheid in Google.

The Feedbackcompany

Google

Reviews en ratings worden geïndexeerd zodat u beter vindbaar bent in Google. Door de unieke samenwerking tussen de Feedback Company en Google worden de reviews en ratings, desgewenst direct bij Google aangeleverd en in Adwords geplaatst. Bij voldoende reacties worden dan Google sterren campagnes getoond. Dit resulteert in een sterke conversie verbetering.

Google

Het Aktie Atelier

Marketing, communicatie en management voor kinderopvang en integraal kindcentrum

In de kinderopvang gaat het weer beter. De overheid is de branche weer gunstig gezind. De crisis heeft de meeste organisaties flink op scherp gezet. Mooi! En gaan we dan nu achterover leunen? Natuurlijk niet! U moet u als kinderopvang blijvend onderscheiden in de dienstverlening en aanbod. Dat is nog niet altijd gemakkelijk. Laten wij daar nou ons werk van hebben gemaakt. Ruim 15 jaar richten wij ons volledig op de kinderopvang en zijn wij ook kwartiermaker integraal kindcentrum.

Voor meer informatie bezoek:

Het Aktie Atelier

WIJ zet zich in voor verbetering van de kwaliteit van de kinderopvang door zoveel mogelijk (aanstaande) ouders op de hoogte te brengen van en te verwijzen naar het platform kinderopvang.tevreden.nl.

 

Kinderopvang is bijna onmisbaar in de huidige tijd waarin veel ouders (parttime) werken. WIJ Jonge Ouders weet als geen ander dat dit grote impact heeft. WIJ zet zich in voor verbetering van de kwaliteit van de kinderopvang door zoveel mogelijk (aanstaande) ouders op de hoogte te brengen van en te verwijzen naar het platform kinderopvang.tevreden.nl.

Het magazine WIJ Jonge Ouders is onderdeel van het gratis cadeaupakket, waarin ook opgenomen zijn: de blije doos, de baby doos, de special Geboorte, de special een Jaar! en de internetcommunity www.babyinfo.nl

www.babyinfo.nl

TecSoft B.V. is een professionele dynamische onderneming gespecialiseerd in het leveren van softwareoplossingen. Reeds 15 jaar is er ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van het softwarepakket in de kinderopvang: The Nanny

 

TecSoft weet hoe de markt zich beweegt en speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Met de volledigheid in totaaloplossingen is TecSoft marktleider in zijn soort. Een belangrijke business partner in het bieden van totaaloplossingen is Tevreden BV. Met kinderopvang.tevreden.nl worden kleine en grote kinderopvangorganisaties in staat gesteld om professioneel en betaalbaar tevredenheidsonderzoek uit te voeren. De unieke combinatie van The Nanny en kinderopvang.tevreden.nl biedt kinderopvangondernemers de optimale instrumenten voor Customer Relation Management.

Voor meer informatie bezoek:

www.the-nanny.nl

Onze Partners